Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
7 kunstwerken
7 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Beeld neushoorn

Neushoorns behoren tot de zogenaamde 'big five'; de vijf grootste wilde dierensoorten van Afrika. Andere varianten van deze enorme zoogdieren, komen ook voor in Azië. Door de illegale jacht op Neushoorns, vanwege de medicinale krachten, die er aan hun hoorns worden toegeschreven, zijn er wereldwijd helaas nog maar een paar duizend van deze prachtige oerdieren over.


Als u een beeld van een neushoorn wilt kopen, is dat waarschijnlijk, omdat u gefascineerd bent geraakt door dit imposante dier.

Misschien bent u wel een van de zeldzaam gelukkigen die neushoorns weleens in het wild heeft mogen bewonderen. Maar ook als u op zoek bent naar een mooi beeld voor een dierenliefhebber, of iemand die zich inzet voor het behoud van dieren, is een beeld van een neushoorn een prachtig geschenk om te geven. Bij galerie Wildevuur kunt u neushoornbeelden in verschillend maten en stijlen bezichtigen en kopen. Van de beeldhouwer Frans van Straaten hebben wij bijvoorbeeld hetzelfde beeld van een neushoorn in twee soorten kleuren in onze collectie opgenomen, zodat u kunt kiezen uit een witte of bronskleurige variant van hetzelfde neushoornbeeld. In beide gevallen staat het beeld van een neushoorn op een mooie stenen sokkel, maar desgewenst kunt u ook zelf een sokkel uitkiezen. Daarnaast hebben wij ook verschillende bronzen exemplaren van een neushoorn van de kunstenares Coba Koster in onze collectie opgenomen. Bij vragen of advies bij de aankoop van uw neushoornbeeld, kunt u altijd contact met de galerie opnemen. Wij staan graag voor u klaar met adviezen en tips.

Een beeld van een neushoorn heeft immers een symbolische waarde en wordt vaak met een speciale gedachte geschonken.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?