Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
1 kunstwerken
1 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Beeld pauw

Als u op zoek bent naar een beeld van een pauw, bent u waarschijnlijk vooral geraakt door de spectaculaire verenpracht van deze siervogel. In het vroegchristelijke geloof stond de pauw teken voor wedergeboorte. Vanwege het geloof dat het vlees van de pauw nooit zou vergaan, werd de pauw een christelijk symbool voor de onsterfelijkheid. Twee pauwen die uit één kelk drinken, verwijzen hier naar de geestelijke wedergeboorte van Jezus. Pauwen behoren tot de familie der fazantachtigen, en de mannetjes vallen op door hun felblauw-groene verenkleed en de grote sierveren.


Een beeld van een pauw staat symbool voor schoonheid, zelfvertrouwen, trots, en oplettendheid.

Galerie Wildevuur heeft een breed assortiment aan prachtige (bronzen) pauwenbeelden in diverse formaten te koop. U kunt eventueel ook een pauwen beeld in opdracht laten vervaardigen, door een van de kunstenaars met wie wij samenwerken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Als u op zoek bent naar een beeld van een pauw door een hedendaagse figuratieve kunstenaar, kunt u zowel in de galerie als via onze webshop beelden bezichtigen en aanschaffen. Voor een beeld van een pauw voor uw huis of als tuinbeeld, raden wij u aan om onze online beeldengalerij te bekijken. Coba Koster is een van de kunstenaars, die een prachtig beeld van een pauw in brons hebben gegoten, dat online te bezichtigen en te kopen is.

Hun prachtige grote sierveren hebben echter menig kunstenaar geïnspireerd tot het vervaardigen van een beeld van een pauw.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?