Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
2 kunstwerken
2 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Beeld zwaan

Zoekt u een beeld van een zwaan voor uw huis of tuin?

Dan is het zeker de moeite waard, om de zwanenbeelden uit de webshop van galerie Wildevuur te bekijken. Zwanen zijn de grootste watervogels ter wereld en gelden als toonbeeld van elegantie en gratie. De zwaan staat symbool voor zuiverheid, transformatie, liefde en trouw. In het beroemde sprookje verandert het lelijke eendje in een mooie zwaan, en volgens een oud volksgeloof zorgt een zwanenveer, die in het hoofdkussen van de echtgenoot wordt genaaid, dat deze man zijn echtgenote eeuwig trouw blijft. Dit is terug te voeren op het idee, dat een zwanenpaar een leven lang bij elkaar blijft.


Voor kunstliefhebbers die een beeld van een zwaan willen kopen, hebben wij diverse, hoogwaardige zwanenbeelden in onze collectie opgenomen.

Wij bieden prachtige beelden van een zwaan van gerenommeerde kunstenaars zoals Coba Koster via onze webshop te koop aan. U kunt op het desbetreffende beeld van een zwaan klikken, voor meer informatie over het beeld, de prijs en de mogelijkheden voor een eventuele bezichtiging. U kunt het beeld natuurlijk ook meteen besluiten te kopen. Binnen Europa wordt uw beeld gratis naar u toe gezonden of aan uw huisadres bezorgd. Op aanvraag kunt u bij galerie Wildevuur ook een passende sokkel laten maken, zodat uw beeld van een zwaan wonderschoon tot zijn recht komt.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?