Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
20 kunstwerken
20 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Ballerina brons

Ballerina's betoveren ons met hun gracieuze bewegingen, lichtvoetige pasjes en ogenschijnlijk moeiteloos uitgevoerde sprongen en pirouettes. Daarnaast staan ballerina's voor discipline en vrouwelijkheid. Een ballerina in brons te kopen of cadeau te geven, is altijd een geslaagde keuze. Als geschenk voor een echte ballerina of dansschoolhouder, voor het behalen van een dansdiploma of ter gelegenheid van de acceptatie bij een dansopleiding. Maar ook voor degenen die de schone danskunsten zelf niet beheersen is het een mooi geschenk.

Een beeld van een ballerina in brons is een gracieuze blikvanger voor de tuin of het interieur.


Kunstenaars gebruiken het motief van de ballerina maar al te graag als inspiratie. Met hun tengere lichamen, prachtige tutu's en spitzen, zijn ballerina's een toonbeeld van mooie lijnen en lichaamsharmonie. Er zijn verschillende technieken die zich uitstekend lenen voor het maken van een beeld van een ballerina: brons, keramiek, glas of houtbewerking. Galerie Wildevuur heeft verschillende exemplaren van een bronzen ballerina, in de online-collectie opgenomen. Als u naar een hoogwaardig beeld van een ballerina (brons) zoekt, nodigen wij u dan ook graag uit, om onze online galerie te bekijken. Beeldenmakers Frans van Straaten en Romee Kanis zijn maar een paar bekende namen, waarvan wij prachtige ballerinabeelden online te koop aanbieden. De bezorging van uw ballerinabeeld binnen Europa is gratis.

Om uw ballerina in brons optimaal tot haar recht te laten komen, kunt u desgewenst een passende sokkel door ons laten verzorgen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?