Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
88 kunstwerken
88 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 2


Beelden vrouwen

Het vrouwelijk lichaam, met zijn ronde vormen en zachte lijnen, leent zich als geen ander als onderwerp van inspiratie voor kunstenaars en beeldhouwers van elk tijdperk. Bij beroemde beelden van vrouwen kunt u bijvoorbeeld denken aan het zeemeerminnetje van Kopenhagen, Aphrodite, het vrijheidsbeeld voor New York of de ontelbare vrouwensculpturen uit de Griekse en Romeinse oudheid. Beelden van vrouwen kunnen, afhankelijk van de houding die de beeldhouwer voor zijn werk gekozen heeft, dromerig zijn, abstract, erotisch en uitdagend of juist ingetogen.


Vele hedendaagse beeldenmakers maken dankbaar gebruik van het vrouwenlichaam als bron van inspiratie voor het maken van beelden van vrouwen.

Vooral bronzen vrouwenbeelden bieden de kunstenaar tal van mogelijkheden, omdat brons zich zeer goed leent voor het aanbrengen van details. Hierdoor ogen deze beelden van vrouwen vaak erg realistisch. Galerie Wildevuur, in de buurt van het Drentse Hooghalen, biedt u een uitgebreid scala aan vrouwenbeelden in diverse stijlen en formaten. Naast onze uitgebreide beeldentuin op het landgoed, hebben wij een ruim aanbod van vrouwenbeelden in onze onlinecollectie opgenomen. Neem gerust een kijkje in ons online aanbod of typ beeld vrouwen in de zoekfunctie rechts bovenaan onze site, voor een overzicht van alle vrouwenbeelden, van de diverse kunstenaars waarvan wij werken in onze collectie hebben opgenomen.

Wij presenteren zowel kleine beeldjes als royale beelden van vrouwen voor in de tuin of een grote woonkamer.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?