Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
448 kunstwerken
448 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 10


Beelden kopen

Pascalle Verhees en Philip Wildevuur wonen en werken op het spectaculaire Landgoed Hiemstrastate, waar zij de scepter zwaaien over de bekende en meerdere malen als 'beste galerie van Nederland' bekroonde galerie Wildevuur. Voor kunstliefhebbers die beelden kopen, is galerie Wildevuur het juiste adres, zowel online als tijdens een bezoek aan de galerie, die niet alleen vanwege de tentoongestelde kunst, maar ook door de spectaculaire omgeving zeker een bezoek waard is. Binnen onze online beeldencollectie stellen wij een breed scala aan kunstwerken in verschillende stijlen en technieken tentoon.

Beelden kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!


Pascalle en Philip hebben ervoor gekozen om met een zorgvuldig geselecteerde groep beeldenmakers een lange-termijn samenwerking aan te gaan. U kunt kiezen uit diverse beeldformaten in brons, keramiek, albast, glas of aluminium. Galerie Wildevuur werkt samen met gerenommeerde kunstenaars zoals Peter Hiemstra (keramiek), Leon Veerman (brons), Marion Visione (brons), Philippe Timmerman (brons), Marlies Heylmann (albast) en Jelle Leek (glas). De samenstelling van onze beeldencollectie stelt ons in de gelegenheid, om aan de diverse smaken en behoeften van onze klanten die beelden kopen, tegemoet te komen.

U wilt een beeld of wellicht meerdere beelden kopen, maar u bent nog zoekende?

Kom dan gerust eens langs bij galerie Wildevuur, of bekijk ons online aanbod. Voor meer informatie kunt u klikken op het betreffende beeld, waarna het in een grotere dimensie verschijnt, met verdere details over de kunstenaar, de prijs en het gebruikte materiaal. Wilt u beelden kopen of heeft u behoefte aan verdere informatie, kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?