Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
192 kunstwerken
192 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 4


Dierenbeelden

Als u dierenbeelden wilt kopen, nodigen wij u graag uit om onze virtuele collectie met dierenbeelden en beeldjes te bekijken.

Vogels, honden, katten, paarden, wilde dieren, amfibieën of zelfs insecten: galerie Wildevuur heeft een ruime collectie met meer dan vijfhonderd beelden, waaronder meer dan tweehonderd dierenbeelden. Voor iedere dierenliefhebber hebben wij wel het juiste beeld: bent u een teckel fan of houdt u juist van katten? Werkt u wellicht voor een dierenorganisatie of zoekt u een gracieus beeld van een vliegende vogel, als mooi accent voor uw tuin?


Galerie Wildevuur heeft honderden dierenbeelden voor zowel binnen als buiten, in alle stijlen en formaten te koop.

Om u op een inspirerende ideeën te brengen, nodigen wij u bij deze graag uit, om de dierenbeelden van kunstenaars zoals Leon Veerman (vogels), Peter Hiemstra (fantastische dieren met een knipoog), Jan de Graaf (paarden), Coba Koster (diverse vogels en wilde dieren) en Frans van Straaten (diverse dieren) te bewonderen. Hun prachtige beelden van dieren zullen u ongetwijfeld aanspreken en wellicht vindt u precies het beeld, waarnaar u op zoek bent. Dierenbeelden als uniek geschenk, als mooi accent voor uw tuin of als blikvanger in uw interieur: bij galerie Wildevuur vindt u ongetwijfeld een beeld, dat precies aansluit op uw smaak en wensen. Voor vragen of aankooptips kunt u altijd contact opnemen met de galerie. Pascalle Verhees en Philip Wildevuur, de eigenaars van galerie Wildevuur, helpen u graag bij het vinden van geschikte dierenbeelden.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?