Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
30 kunstwerken
30 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Schilderij woonkamer

De Engelse spreuk 'My home is my castle' heeft ongetwijfeld de meeste betrekking op de woonkamer, waar we toch het grootste gedeelte van onze wakende uren in doorbrengen. Een schilderij in de woonkamer is een belangrijke sfeerbepaler. We zullen het kunstwerk immers iedere dag tegenkomen. Daarom is het van groot belang, dat een schilderij in de woonkamer de juiste sfeer brengt en goed bij het interieur past. Het is immers de bedoeling, dat u er jarenlang met plezier naar kijkt. Galerie Wildevuur, gelegen in de bosrijke omgeving van Drenthe, is onderdeel van het spectaculaire landgoed Hiemstrastate. In onze galerie kunt u het effect van de stukken uit onze collectie tegen een historische achtergrond bewonderen. Maar ook als u geen tijd heeft om onze galerie persoonlijk te bezoeken, kunt u onze virtuele collectie in alle rust doorlopen. Wij bieden meer rond de vierhonderd unieke werken van hedendaagse figuratieve kunstenaars, in diverse stijlen en formaten, via onze webshop te koop aan. Ongetwijfeld zult u op uw zoektocht naar een mooi schilderij voor de woonkamer wel een paar geschikte kunstwerken uit onze collectie tegenkomen.


Heeft u bij ons een geschikt schilderij voor uw woonkamer gevonden dan kunt u online een afspraak voor een bezichtiging plannen, of het schilderij meteen kopen.

Desgewenst verzorgen wij een passende lijst voor uw schilderij. Galerie Wildevuur heeft namelijk een eigen lijstenmakerij, die gevestigd is in het voormalige koetshuis van het landgoed. Wij kunnen u tijdens het gehele aankoopproces met advies en tips begeleiden.

Uiteraard leveren wij uw schilderij voor de woonkamer binnen Europa geheel gratis aan uw huisadres af.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?