Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
30 kunstwerken
30 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Mooie schilderijen

Mooie schilderijen geven een grote toegevoegde waarde aan uw huis, bedrijfsruimte of kantoor. Een schilderij aan de muur van uw woning kan een weerspiegeling zijn van u als persoon, maar binnen een professionele setting kunnen kunstwerken ook een statement zijn voor datgene, waar uw bedrijf of instelling voor staat. Mooie schilderijen aan de muur brengen een kamer tot leven en verlenen karakter aan het interieur. De grootte van het schilderij, de techniek, het thema en de kleuren die de kunstenaar gebruikt heeft, hebben allemaal grote invloed op de sfeer van de omgeving waarin het schilderij hangt. Al deze elementen, plus de reeds aanwezige details in de ruimte waar uw schilderij komt te hangen, zijn bepalend voor de keuze voor een bepaald kunstwerk. Daarom is de aankoop van een schilderij altijd een belangrijke beslissing.


Mooie schilderijen koopt u niet voor 'even'. U doet een lange-termijn investering, en daar heeft u wellicht tips en adviezen bij nodig.

Pascalle Verhees en Philip Wildevuur, eigenaars van galerie Wildevuur, helpen u graag verder bij het kopen van mooie schilderijen. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van figuratieve kunst en hun gedegen achtergrondkennis, kunnen zij een waardevolle bijdrage leveren tot de aankoop van een schilderij voor privé of zakelijke doeleinden. U kunt ervoor kiezen om eerst op uw gemak door de online galerie met bijna vierhonderd schilderijen heen te browsen, maar u kunt ook direct contact opnemen met de galerie, om uw wensen en de daarbij passende mogelijkheden te bespreken. Desgewenst kunt u, als u eenmaal een geschikt schilderij heeft gevonden, een passende lijst laten vervaardigen.

Galerie Wildevuur levert uw mooie schilderijen binnen Europa geheel gratis af.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?