Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
51 kunstwerken
51 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 2


Kleine beeldjes

Kleine beeldjes zijn ideaal als relatiegeschenk, huwelijkscadeau of jubileumcadeau.

Kunst in het klein, als blikvanger of blijvende herinnering aan een bijzonder moment. Of misschien bent u op zoek naar kleine beeldjes voor uw boekenkast, salontafel of venterbank. Ook in dat geval biedt galerie Wildevuur u een uitgebreide collectie aan kleinere beeldjes van gerenommeerde, hedendaagse beeldhouwers. Galerie Wildevuur, gelegen op landgoed Hiemstrastate in het mooie Drenthe, is sinds 1992 een begrip op het gebied van moderne figuratieve kunst. In onze galerie houden wij regelmatig wisselende tentoonstellingen en in onze beeldentuin vindt u prachtige beelden in diverse stijlen tegen een natuurlijke setting. In onze online galerie hebben wij meer dan vijfhonderd beelden van bekende namen als Coba Koster, Natasja Bennink, Evert van Hemert en Romee Kanis opgenomen. Van deze kunstenaars en vele anderen, hebben wij kleine beeldjes in onze collectie opgenomen, veelal bronzen beeldjes met uiteenlopende thema's zoals dieren, mensen, penningen of meer abstracte beelden.


Of u nu op zoek bent naar een ingetogen beeldje, een dynamische voorstelling of kleine beeldjes met een knipoog; via onze webshop kunt u beeldjes kopen vanaf vijf cm.

Wij nodigen u dan ook graag uit, om eens rustig door onze virtuele collectie heen te browsen. U kunt kiezen op onderwerp, grootte en prijsklasse, waardoor u direct een overzicht krijgt van de mogelijkheden binnen uw zoekopdracht. Als een bepaald beeld u bijzonder aanspreekt, kunt u op het beeld klikken voor verdere informatie, aankoop of een eventuele bezichtiging. Wij hebben onze webshop zo ingericht, dat ook kunstliefhebbers met weinig tijd snel een probleemloos kleine beeldjes bij ons kunnen kopen. Wij regelen vanzelfsprekend de verzending of bezorging van het beeld aan uw huisadres.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?