Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
8 kunstwerken
8 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Kunstboeken

Kunstboeken zijn multifunctioneel. Ze geven de liefhebber informatie over een bepaalde kunstenaar en/of kunstrichting, maar ze zijn ook heel fraai als inkijkexemplaar op uw koffietafel of boekenplank. En als u een geschikt verjaardagscadeau voor een kunstliefhebber zoekt, kunt u de plank met een mooi kunstboek eigenlijk niet misslaan. Galerie Wildevuur, gelegen op het idyllische Landgoed Hiemstrastate, biedt naast een uitgebreide kunstcollectie ook een zorgvuldig geselecteerde collectie kunstboeken te koop aan. Hierin vindt u uitgebreide informatie over de kunstenaars waarmee wij samenwerken, plus prachtige afbeeldingen van hun werken.


Kunstboeken zijn uitstekende gidsen om een beter beeld te krijgen van een kunstenaar, de achtergrond voor zijn of haar inspiratie en een overzicht van de kunstwerken van deze schilder of beeldhouwer.

Bent u geïnteresseerd in een bepaald kunstwerk uit onze galerie of online-collectie, of bent u nieuwsgierig naar de maker een schilderij of beeld? In dit geval kan de aanschaf van een kunstboek over deze kunstenaar een heel goede, eerste stap zijn, voordat u tot de definitieve aankoop overgaat. Mocht u besloten hebben om een bijzonder persoon, jubilaris of collega een kunstwerk cadeau te doen, zijn kunstboeken over de kunstenaar die het werk gecreëerd heeft, ook heel geschikt als begeleidend geschenk. Er zit ongetwijfeld een geschikt exemplaar voor u tussen onze boeken.

Wij nodigen u graag uit om door onze online-collectie met kunstboeken heen te bladeren.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?