globe

Albatros odyssee 3: Het weerzien bronzen beeld van Leon Veerman

brons 60 cm hoog
oplage 8

€ 11.900,00

Serie beelden die de jaarcyclus van de Albatros verbeelden. Man en vrouw Albatros blijven levenslang bij elkaar, zij het voor ongeveer 3 maanden in het jaar. Dan broeden ze in grote kolonies op eilandjes in de Zuidelijke oceanen. Na het uitvliegen vertrekken de ouders ieder alleen voor een zwerftocht over die oceanen. Na 9 maanden zien ze (als alles meezit) elkaar weer op dezelfde plek voor een nieuwe broedperiode.

Het beeld is 60 cm hoog en voorzien van een 2 hard houten meerpalen. De totale afmeting is 160 cm hoog.

Op aanvraag verzorgen wij uiteraard een passende sokkel overeenkomstig uw wensen.

financieringsmogelijkheid (na aanvraag & goedkeuring):
aanbetaling € 2.380,00 en 36 maanden van € 278,00 inclusief € 488,00 rente.

LEVERTIJD: per direct
Na verzending van uw opdracht ontvangt u een orderbevestiging per mail waarin wordt aangegeven op welke termijn het kunstwerk kan worden geleverd en/of bezichtigd.

KOPEN

U ontvangt een opdrachtbevestiging met een DIGITALE FACTUUR voor het aankoopbedrag die u dient te betalen voor de overeengekomen levering van het kunstwerk. Het kunstwerk wordt binnen Nederland GRATIS GELEVERD of toegezonden.

BEZICHTIGEN

U ontvangt een bevestiging van uw verzoek tot bezichtiging van een kunstwerk waarna in overleg een afspraak wordt gemaakt. Bezichtiging van een kunstwerk IN DE GALERIE is altijd vrijblijvend en kosteloos. Voor het OPZICHT TOEZENDEN van kunstwerken aan uw thuisadres vragen wij het gehele aankoopbedrag als borgsom.

meer over


Kenmerken: klassieke beelden, figuratieve beelden