globe

Argentum levitatum sculptuur van Peter Hiemstra i.s.m. Henk Slomp

keramiek 40 x 60 x 32 cm
unicum

€ 4.200,00

Ingenieus kunstwerk samengesteld uit keramiek, glazuur, metaal en diverse andere materialen in samenwerking met kunstenaar Henk Slomp die de metalen constructies ontwerpt en vervaardigdt.

Het beelden is 40 x 60 x 32 cm en voorzien van een vrijstaande vorm geschikt voor directe plaatsing in uw interieur. De totale afmeting is 60 cm breed.

financieringsmogelijkheid (na aanvraag & goedkeuring):
aanbetaling € 840,00 en 26 maanden van € 136,00 inclusief € 176,00 rente.

LEVERTIJD: 2 tot 4 weken
Na verzending van uw opdracht ontvangt u een orderbevestiging per mail waarin wordt aangegeven op welke termijn het kunstwerk kan worden geleverd en/of bezichtigd.

KOPEN

U ontvangt een opdrachtbevestiging met een DIGITALE FACTUUR voor het aankoopbedrag die u dient te betalen voor de overeengekomen levering van het kunstwerk. Het kunstwerk wordt binnen Nederland GRATIS GELEVERD of toegezonden.

BEZICHTIGEN

U ontvangt een bevestiging van uw verzoek tot bezichtiging van een kunstwerk waarna in overleg een afspraak wordt gemaakt. Bezichtiging van een kunstwerk IN DE GALERIE is altijd vrijblijvend en kosteloos. Voor het OPZICHT TOEZENDEN van kunstwerken aan uw thuisadres vragen wij het gehele aankoopbedrag als borgsom.

meer over