globe

Titan Helios model beeld in brons van Philippe Timmermans

brons 91 cm hoog
oplage 8

€ 9.800,00

De Titanen zijn nakomelingen van Uranus (de hemel) en Gaea (de aarde). Ze bevinden zich in overdrachtelijke zin tussen hemel en aarde, tussen droom en werkelijkheid.

De beelden van Philippe geven uitdrukking aan het ‘mens zijn’ in al zijn nuances en het spanningsveld tussen de verschillende werelden. Wij als mensen geprangd tussen het hogere en het lagere, tussen droom en werkelijkheid, tussen verlangens en realiteit.

Het beeld is 91 cm hoog en voorzien van een cortenstalen zuil. De totale afmeting is 220 cm hoog.

financieringsmogelijkheid (na aanvraag & goedkeuring):
aanbetaling € 1.960,00 en 36 maanden van € 229,00 inclusief € 404,00 rente.

LEVERTIJD: 4 tot 8 weken
Na verzending van uw opdracht ontvangt u een orderbevestiging per mail waarin wordt aangegeven op welke termijn het kunstwerk kan worden geleverd en/of bezichtigd.

KOPEN

U ontvangt een opdrachtbevestiging met een DIGITALE FACTUUR voor het aankoopbedrag die u dient te betalen voor de overeengekomen levering van het kunstwerk. Het kunstwerk wordt binnen Nederland GRATIS GELEVERD of toegezonden.

BEZICHTIGEN

U ontvangt een bevestiging van uw verzoek tot bezichtiging van een kunstwerk waarna in overleg een afspraak wordt gemaakt. Bezichtiging van een kunstwerk IN DE GALERIE is altijd vrijblijvend en kosteloos. Voor het OPZICHT TOEZENDEN van kunstwerken aan uw thuisadres vragen wij het gehele aankoopbedrag als borgsom.

meer over