globe

Cadeaubon vrijelijk naar wens te besteden

een waardebon in kleur

elk bedrag

Bij aankoop verzoeken wij u bij het veld opmerkingen het volgende aan te geven:
-het gewenste bedrag
-de naam van de ontvanger
-de naam gever(s)

De cadeaubon wordt gepersonaliseerd en voorzien van een zilveren omslagmap. Na betaling van de bon wordt deze direct (kosteloos) toegezonden aan het door u opgegeven adres.

De cadeaubon kent geen verloopdatum en kan besteed worden aan een mooi kunstwerk, een passende inlijsting en/of allerlei heerlijkheden in de theeschenkerij.

Het beeld is een waardebon in kleur en voorzien van een zilveren omslagmap. De totale afmeting is 1 kadobon van 15 x 20 cm.

financieringsmogelijkheid (na aanvraag & goedkeuring):
aanbetaling € 0,00 en maanden van € 0,00 inclusief € 0,00 rente.
Na verzending van uw opdracht ontvangt u een orderbevestiging per mail waarin wordt aangegeven op welke termijn het kunstwerk kan worden geleverd en/of bezichtigd.

KOPEN

U ontvangt een opdrachtbevestiging met een DIGITALE FACTUUR voor het aankoopbedrag die u dient te betalen voor de overeengekomen levering van het kunstwerk. Het kunstwerk wordt binnen Nederland GRATIS GELEVERD of toegezonden.

BEZICHTIGEN

U ontvangt een bevestiging van uw verzoek tot bezichtiging van een kunstwerk waarna in overleg een afspraak wordt gemaakt. Bezichtiging van een kunstwerk IN DE GALERIE is altijd vrijblijvend en kosteloos. Voor het OPZICHT TOEZENDEN van kunstwerken aan uw thuisadres vragen wij het gehele aankoopbedrag als borgsom.