globe

Festival glassculptuur van Jelle Leek

glas 31 cm breed
unicum

€ 950,00

Het beeld is 31 cm breed en voorzien van een bronzen voetstuk geschikt voor plaatsing van de schaal op bijvoorbeeld een tafel, kast en/of zuil. De totale afmeting is 31 cm diameter en 10 cm hoog.

Op aanvraag verzorgen wij uiteraard een passende sokkel overeenkomstig uw wensen.

financieringsmogelijkheid (na aanvraag & goedkeuring):
aanbetaling € 190,00 en 6 maanden van € 133,00 inclusief € 38,00 rente.

LEVERTIJD: per direct
Na verzending van uw opdracht ontvangt u een orderbevestiging per mail waarin wordt aangegeven op welke termijn het kunstwerk kan worden geleverd en/of bezichtigd.

KOPEN

U ontvangt een opdrachtbevestiging met een DIGITALE FACTUUR voor het aankoopbedrag die u dient te betalen voor de overeengekomen levering van het kunstwerk. Het kunstwerk wordt binnen Nederland GRATIS GELEVERD of toegezonden.

BEZICHTIGEN

U ontvangt een bevestiging van uw verzoek tot bezichtiging van een kunstwerk waarna in overleg een afspraak wordt gemaakt. Bezichtiging van een kunstwerk IN DE GALERIE is altijd vrijblijvend en kosteloos. Voor het OPZICHT TOEZENDEN van kunstwerken aan uw thuisadres vragen wij het gehele aankoopbedrag als borgsom.

meer over


Kenmerken: moderne beelden, figuratieve beelden, object, glas, fusen, slumpen, natuur, water, strand, zee, organisch, bloem