globe

Chiaroschuro model schilderij in mixed-media van Anne-Rixt Kuik

mixed-media 40 x 40 cm
geschilderd op paneel

€ 2.850,00

De schilderijen van Anne-Rixt Kuik zijn opgebouwd uit vele lagen verf, veelal transparant. Hierdoor hebben ze een sterk drie-dimensionaal karakter, dat helaas niet op foto is vast te leggen en zich uitsluitend live aan u openbaart.

Het schilderij is 40 x 40 cm en voorzien van een zwart houten lijst met zilveren binnenrand. De totale afmeting is 50 x 50 cm.

Op aanvraag vervangen wij uiteraard de inlijsting overeenkomstig uw wensen.

financieringsmogelijkheid (na aanvraag & goedkeuring):
aanbetaling € 570,00 en 18 maanden van € 133,00 inclusief € 114,00 rente.

LEVERTIJD: per direct
Na verzending van uw opdracht ontvangt u een orderbevestiging per mail waarin wordt aangegeven op welke termijn het kunstwerk kan worden geleverd en/of bezichtigd.

KOPEN

U ontvangt een opdrachtbevestiging met een DIGITALE FACTUUR voor het aankoopbedrag die u dient te betalen voor de overeengekomen levering van het kunstwerk. Het kunstwerk wordt binnen Nederland GRATIS GELEVERD of toegezonden.

BEZICHTIGEN

U ontvangt een bevestiging van uw verzoek tot bezichtiging van een kunstwerk waarna in overleg een afspraak wordt gemaakt. Bezichtiging van een kunstwerk IN DE GALERIE is altijd vrijblijvend en kosteloos. Voor het OPZICHT TOEZENDEN van kunstwerken aan uw thuisadres vragen wij het gehele aankoopbedrag als borgsom.

meer over


Kenmerken: moderne schilderijen, portret schilderijen