Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
238 kunstwerken
238 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 5


Bronzen beeldjes relatiegeschenk

Uw zakelijke partners zijn belangrijk voor u. En u wilt uw waardering voor hen uitten in een geschenk, dat duurzame waarde heeft. In dat geval zijn bronzen beeldjes als relatiegeschenk een uitstekende keuze. Galerie Wildevuur heeft een uitgebreid aanbod aan kleinere beelden, die zeer geschikt zijn als relatiegeschenk voor uw zakenpartners.

Het voordeel van het schenken van bronzen beeldjes als relatiegeschenk, is dat uw keuze aan onderwerpen bijna onbeperkt is.


U kunt kiezen voor een bronzen beeldje van een dier of mens, maar iets abstractere beeldjes zijn, vanwege hun neutrale karakter, ook zeer geschikt. Misschien bent u op zoek naar bronzen beeldjes als relatiegeschenk, die de aard van de zakelijke relatie, of het vakgebied waarbinnen u opereert, weerspiegelen. Ook in dat geval vindt u binnen ons aanbod van meer dan vijfhonderd beelden vast wel een geschikt exemplaar. Door de grote diversiteit binnen onze beeldencollectie, zit er altijd wel een geschikt relatiegeschenk voor u tussen. Galerie Wildevuur, gelegen in de schilderachtige provincie Drenthe, heeft naast een indrukwekkende beeldentuin een virtuele collectie met meer dan vijfhonderd beelden en beeldjes in alle formaten. Wij werken samen met een select gezelschap aan gerenommeerde, hedendaagse beeldhouwers. Zo hebben wij bronzen beelden van bekende namen als Leon Veerman, Frans van Straaten, Coba Koster en Jan de Graaf in onze collectie opgenomen. Neem bij twijfel of vragen gerust contact op met de galerie.

Als u op zoek bent naar mooie bronzen beeldjes als relatiegeschenk, staan wij graag met advies en aankooptips terzijde.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?