Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
39 kunstwerken
39 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Schilderij slaapkamer

Een schilderij in de slaapkamer verleent sfeer en warmte, en kan een mooi detail zijn, om vanuit uw bed naar te kijken.

Maar ook als fraaie blikvanger boven uw hoofdeinde is een schilderij in uw slaapkamer een prachtig, decoratief element. Een slaapkamer is namelijk veel meer dan een vertrek om uw bedrust in door te brengen; voor veel mensen is de slaapkamer een ware retraite. Een heerlijke plek van rust en stilte, waar zij na een drukke werkdag kunnen ontspannen, een boekje lezen of naar een film kijken in bed. Een schilderij voor uw slaapkamer moet niet te druk zijn; door de plaats waar het hangt, moet het een bepaalde sfeer van rust en sereniteit uitstralen, die eigenlijk bij een ruimte van ontspanning en rust hoort.


Galerie Wildevuur heeft een breed scala aan mooie schilderijen in de collectie opgenomen, die zeer geschikt zijn als schilderij voor in de slaapkamer.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan strandgezichten, landschappen, schilderijen met een model, stillevens of schilderijen met dieren. Afhankelijk van de grootte van uw slaapkamer, kunt u kiezen voor een meer bescheiden formaat, of juist een groter werk. Bij een zeer ruime slaapkamer kan een enkel schilderij aan de muur een prachtig, ruimtelijk effect geven. Uw slaapkamer hoeft immers niet vol te hangen met kunst. Meer is in dit opzicht vaak minder. Wij nodigen u bij deze graag uit om onze virtuele collectie te bekijken. Galerie Wildevuur werkt samen met een select gezelschap aan gerenommeerde figuratieve kunstenaars zoals Peter Durieux, Flip Gaasendam, Michiel Schrijver, Ingrid Smuling en Gerard van de Weerd. Ieder kunstwerk uit onze collectie is zorgvuldig uitgekozen, en reeds voorzien van een lijst. Mocht u een andere lijst voor uw schilderij voor in de slaapkamer wensen, kunt u bij onze lijstenmakerij natuurlijk een passende lijst voor uw schilderij laten vervaardigen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?