Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
20 kunstwerken
20 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Bronzen beeld huwelijk

Als iemand uit uw familie of vriendenkring van plan is om een verbintenis voor het leven aan te gaan, is er geen mooier, persoonlijker cadeau denkbaar dan een bronzen beeld, dat het huwelijk symboliseert. Met een bronzen beeld voor een huwelijk geeft u het trouwpaar een levenslange herinnering aan dit bijzondere moment, waar zij de rest van hun gezamenlijke leven plezier van zullen hebben. Brons is een bijzonder duurzaam materiaal, dat erg weersbestendig is en wel tegen een stootje kan. Als een bronzen beeld lange tijd buiten staat, krijgt het een prachtig doorleefd patina. Allemaal eigenschappen, die ook een goed huwelijk kenmerken: samen doorsta je de stormen des levens, om er samen sterker uit te komen, met waardigheid de zichtbare sporen dragend, die het leven achterlaat.

Dit maakt een bronzen beeld voor een huwelijk een uitermate geschikt geschenk om bij een huwelijks jubileum of bruiloft aan het bruidspaar cadeau te doen.


Galerie Wildevuur heeft een uitgebreid scala aan prachtige bronzen beelden in diverse formaten en stijlen, die bijzonder geschikt zijn als huwelijksgeschenk. U kunt daarbij denken aan een beeld van twee mensen die het bruidspaar symboliseren, maar u kunt ook een onderwerp kiezen dat een gemeenschappelijke liefde of hobby van het bruispaar symboliseert. Wij nodigen u graag uit om op uw gemak door de meer dan vijfhonderd bronzen beelden in onze webshop te browsen.

Er zit ongetwijfeld een bronzen beeld voor een huwelijk bij dat precies op uw verwachtingen aansluit.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?