Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
289 kunstwerken
289 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 7


Kunst in huis

Kunst in huis vertelt veel over de bewoner van dat huis.

Kunst zorgt ervoor dat een huis gaat leven; de muren vertellen een verhaal. Is het een natuurliefhebber, een extrovert persoon, iemand die de wereld in felle kleuren ziet of iemand die juist een sfeer van rust en ruimte wil creëren, door het toevoegen van een bepaald soort kunst aan zijn of haar woning? Er mag geen twijfel over bestaan, dat kunst in huis bepalend is voor de sfeer en het karakter van uw woning. Daarom zijn kunstaankopen een belangrijke beslissing, tenminste wel als men het over echte kunst heeft. Kunst in huis is iets van blijvende waarde, dat misschien een leven lang in uw huis zal hangen of staan, en waar u uw bezoekers graag van laat meegenieten. Slim gekozen kunst voegt iets toe aan een huis, zonder de omliggende ruimte volledig te domineren. Daarnaast is het bij de aanschaf van kunst altijd relevant om stil te staan bij de andere elementen in uw huis. Woont u in een oud huis of een moderne woning? Wat is de kleurstelling en sfeer van de ruimte waar het kunstwerk deel van zal gaan uitmaken. En in hoeverre harmonieert het kunstwerk met andere decoratieve elementen, die reeds aanwezig zijn?


Als u op zoek gaat naar kunst voor in huis, kunt u kiezen op het type kunstwerk, het formaat, de prijsklasse en het onderwerp.

Dat kan u al een stuk op weg helpen, bij het vinden van het geschikte beeld of schilderij voor uw huis of appartement. Het voordeel van kunst kopen via onze webshop, is dat u in alle rust vanuit uw eigen huis door onze uitgebreide virtuele collectie heen kunt browsen. Bent u op zoek naar een schilderij? Galerie Wildevuur heeft rond de vierhonderd schilderijen van hedendaagse figuratieve kunstenaars in de webshop opgenomen. Daarnaast hebben wij een virtuele collectie met meer dan vijfhonderd beelden in diverse stijlen en formaten. Als een kunstwerk u bijzonder goed bevalt, kunt u klikken op het kunstwerk voor verdere informatie. Mocht u besluiten om kunst voor in huis te kopen, regelt galerie Wildevuur alle verdere details voor u, zoals het vervaardigen van een passende lijst of sokkel en de bezorging van uw kunstwerk aan huis.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?