Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
1 kunstwerken
1 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Schilderij koeien

Er zijn weinig diersoorten, die zo vaak met een schilders penseel vereeuwigd zijn als koeien. Een schilderij met koeien is kenmerkend voor het pastorale Nederlandse landschap. Daarom zijn koeien door de eeuwen heen door tal van beroemde kunstenaars op het doek vastgelegd. Omdat iedere koe een unieke tekening en kleurenpalet bezit, raakt het onderwerp 'koe in de wei' eigenlijk nooit uitgeput.


Bent u op zoek naar een schilderij met koeien?

Dan bent u bij galerie Wildevuur op het juiste adres. Vanuit het landgoed Hiemstrastate, waar de galerie gevestigd is, exposeren wij werken van gerenommeerde, hedendaagse figuratieve kunstenaars, waaronder prachtige schilderijen van koeien in diverse stijlen en technieken. Daarnaast hebben wij een uitgebreide kunstcollectie op voorraad en een online-collectie, die u op deze pagina's op uw gemak kunt bekijken. Als u een schilderij met koeien zoekt, gaat u eerst naar onze webshop voor kunst en kiest u bij het onderwerp-filter (bovenaan de pagina) het onderwerp dieren, en vervolgens het sub-onderwerp koeien. Er verschijnt automatisch een overzicht met schilderijen van koeien die op dit moment deel uitmaken van de collectie. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de schilderijen van Corry Kooi. Van deze kunstenares hebben wij een paar prachtige schilderijen met koeien in pastel, in onze collectie opgenomen. Pascalle Verhees en Philip Wildevuur, eigenaars van galerie Wildevuur, bespreken graag de mogelijkheden met u.

U kunt zelfs persoonlijk een mooie lijst uitzoeken voor uw schilderij met koeien, die helemaal bij uw smaak of interieur past.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?