Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
65 kunstwerken
65 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 2


Schilderij met lijst

Galerie Wildevuur biedt u de mogelijkheid om een schilderij met lijst te kopen, of zelf een passende lijst te laten vervaardigen.

Als u een schilderij optimaal tot zijn recht wilt laten komen, hoort daar een mooie, passende lijst bij. Bij galerie Wildevuur kunt u kiezen uit meer dan vijfhonderd schilderijen met of zonder lijst. Als u een bepaald schilderij met lijst heeft gezien in onze onlinecollectie, waarvan u het schilderij heel mooi vindt, maar de lijst iets minder bij u in de smaak valt, kunt u in dat geval ook een andere, geheel bij uw eigen smaak en stijl passende lijst door ons laten vervaardigen. Op het mooie landgoed Hiemstrastate, waar galerie Wildevuur ook deel van uitmaakt, bevindt zich in het voormalige koetshuis onze lijstenmakerij. Onze Lijstenmaker Willem Blaauw, is een internationaal gecertificeerde lijstenmaker die meermaals door de branchevereniging is onderscheiden als een van de beste lijstenmakers.


Ieder schilderij met lijst uit onze collectie is door zijn vakkundige handen gegaan, en daarmee garanderen wij de hoogste kwaliteitsnorm voor al onze lijsten.

Wij bieden u graag deskundig advies en vervaardigen al uw inlijstingen met uiterste zorg en aandacht. U kunt kiezen uit maatwerk inlijstingen, met de hand gemaakte lijsten, of de restauratie van bestaande lijsten. U bent op zoek naar een schilderij met lijst? Wij helpen u graag verder met onze gedegen vakkennis en jarenlange expertise op het gebied van kunst en het inlijsten van kunstwerken. Neem daarvoor gerust contact op met de galerie.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?