Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
189 kunstwerken
189 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 4


Klassieke tuinbeelden

Bij klassieke tuinbeelden denkt men al snel aan beelden, die lijken op de marmeren bustes uit de Romeinse en Griekse oudheid. Het is een feit, dat dergelijke beelden door hun antieke uitstraling, nog steeds grote populariteit genieten onder kunstliefhebbers, maar ook moderne tuinbeelden kunnen een klassieke uitstraling hebben, en toch helemaal van deze tijd zijn. Een klassieke beeldtaal is immers van alle tijden en komt naast de vormgeving met name door het vakmanschap tot uiting. Galerie Wildevuur, gelegen op het spectaculaire Landgoed Hiemstrastate in Drenthe, heeft een prachtige beeldentuin, waar zowel moderne als klassieke tuinbeelden het hele jaar door tentoongesteld worden. U bent welkom om eens langs te komen, om inspiratie op te doen en te genieten van de unieke combinatie van hedendaagse kunst tegen een historische setting.


Als u over weinig tijd beschikt, of online uw voorkeur heeft, dan kunt u eenvoudig klassieke tuinbeelden kopen via onze webshop.

In ons online aanbod heeft u de keuze uit meer dan 500 beelden voor uw huis of tuin, waaronder ook een zeer divers aanbod aan klassieke beelden voor uw tuin. Galerie Wildevuur is een lange termijn samenwerking aangegaan met een select gezelschap van getalenteerde, hedendaagse beeldhouwers. Samen met hen hebben wij een collectie samengesteld, die tegemoetkomt aan de uiteenlopende smaken en stijlen van onze klanten. Voor degenen die een voorkeur hebben voor klassieke tuinbeelden, is het interessant om de beelden van kunstenaars zoals Frans van Straaten, Coba Koster, Marion Visione en Anton ter Braak eens te bekijken.

Van vele gerenommeerde beeldhouwers hebben wij klassieke tuinbeelden in onze collectie opgenomen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?