Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
12 kunstwerken
12 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Keramiek beelden te koop

Wat keramiek beelden zo bijzonder maakt, is dat deze kunstvorm als geen andere het keurmerk 'met de hand gemaakt' weerspiegelt. Met behulp van zijn handen, zijn inspiratie en een stuk klei, boetseert de kunstenaar een beeld, waarvan er geen tweede op de wereld is. Omdat ook het glazuurproces bij ieder beeld anders uitpakt, is het resultaat steeds weer een uniek exemplaar, met zijn eigen structuur, kleurstelling en karakter. Galerie Wildevuur heeft diverse keramiek beelden te koop. Keramische beelden zijn niet alleen mooi, maat ze hebben vaak een warme, levendige uitstraling, waardoor ze zeer geschikt zijn als decoratief element voor uw huis of tuin. Het woord 'keramiek' is afgeleid van het Griekse woord 'keramos', de term voor drinkvat of aardewerkvat. De grondstof voor keramiek beelden is klei.


Er zijn veel verschillende soorten keramiek beelden te koop.

Deze diversiteit heeft te maken met het gebruik van verschillende kleisoorten en de diverse technieken, om keramische voorwerpen te branden. Keramische beelden worden in verschillende etappes met de hand of een boetseermes gevormd, waarna ze te drogen worden gelegd. Daarna wordt het keramiek beeld in de oven onder hoge temperaturen verhardt. Na de eerste verhitting voorziet de kunstenaar het beeld van een glazuurlaag, waarna het beeld nogmaals de oven ingaat. Het resultaat is een hard, hittebestendig en slijtvast kunstwerk, met een unieke textuur en kleurpallet. Wij hebben keramieken beelden te koop van bekende, hedendaagse kunstenaars zoals Peter Hiemstra en Elysia Verhoeven. Als u nog verdere vragen heeft of een bepaald keramiek beeld wenst te bezichtigen, kunt u contact opnemen met de galerie.

Galerie Wildevuur heeft keramiek beelden te koop als decoratief element voor uw huis, tuin of werkruimte, maar ook als relatiegeschenk, als cadeau voor een jubileum of een andere bijzondere gelegenheid.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?