Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
162 kunstwerken
162 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 4


Olieverfschilderij kopen

Als u een olieverfschilderij wilt kopen, kan dat via een galerie, bij de kunstenaar zelf of via een webshop.

Galerie Wildevuur biedt voor liefhebbers van olieverfschilderijen het beste van twee werelden: via onze online galerie heeft u een ruime keuze aan exclusieve olieverfschilderijen, en daarnaast kennen wij de kunstenaars waarmee wij samenwerken persoonlijk. Daarom kunnen wij u voorzien van alle nodige achtergrondinformatie, waardevolle aankooptips en verdere adviezen, als u van plan bent om een olieverfschilderij te kopen. Galerie Wildevuur, gelegen op een schitterend landgoed in de bosrijke omgeving van Midden-Drenthe, is een lange termijn samenwerking aangegaan met een select gezelschap van hedendaagse figuratieve schilders. Bij ons kunt u terecht voor olieverfschilderijen in diverse formaten en stijlen. Of u nu op zoek bent naar landschapsschilderingen, een stilleven, een modelschilderij, een natuurschildering of een kunstwerk met een ander thema; galerie Wildevuur heeft honderden olieverfschilderijen te koop, waarvan er vast een aantal volledig aan uw verwachtingen voldoen.


Als u via onze webshop een olieverfschilderij wilt kopen, kunt u in het menu onder het filter techniek eenvoudig de optie olieverf selecteren.

Vervolgens kunt u nog zoeken op formaat, thema, kunstenaar, onderwerp en prijs. Hierdoor krijgt u meteen een overzicht van de olieverfschilderijen, die voor u persoonlijk interessant zijn. U wilt meer weten over een bepaald schilderij of de kunstenaar? Klik in dat geval op het schilderij. Er verschijnt een nieuw venster met achtergrondinformatie en twee links voor directe aankoop of het plannen van een bezichtiging. Op deze manier gaat een olieverfschilderij kopen volledig op de manier, die het beste bij u past. Voor verdere vragen of aankoopadvies, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met Pascalle Verhees of Philip Wildevuur. Zij runnen samen de galerie en begeleiden u graag bij het aankoopproces.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?