Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
41 kunstwerken
41 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Bronzen vogel beelden

Als u bronzen vogel beelden wilt kopen, is een bezoek aan onze online galerie zeker de moeite waard. Pascalle Verhees en Philip Wildevuur staan sinds 1992 aan het hoofd van galerie Wildevuur, waar zij een uitgebreide collectie hedendaagse, hoogkwalitatieve kunst en beelden tentoonstellen. Galerie Wildevuur ligt op landgoed Hiemstrastate, middenin de bosrijke omgeving van Drenthe. Het landgoed heeft naast de galerie een theeschenkerij, lijstenmakerij en een prachtige beeldentuin, waaronder ook bronzen vogel beelden, in diverse formaten en stijlen.


Wij werken samen met een zorgvuldig geselecteerde groep beeldhouwers, die bronzen vogel beelden vervaardigen.

Frans van Straaten, Maja van Berkestijn en Coba Koster zijn een maar een paar van de bekende namen, waarvan wij vogel beelden in onze collectie hebben opgenomen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze virtuele collectie. Voor vragen en advies, of om een afspraak te maken voor een bezichtiging, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bronzen beelden worden over het algemeen vervaardigd uit een legering van brons, met 10 tot 30% tingehalte. Als materiaal heeft brons heeft een aantal unieke eigenschappen: het is zeer robuust en weerbestendig. En doordat het in verhitte staat zeer geschikt is om te gieten, is het bijzonder geschikt voor het vervaardigen van beelden. Als u bronzen vogel beelden in uw tuin plaatst, krijgen deze na verloop van tijd door de inwerking van de natuurelementen een mooi, groen patina.

Bronzen vogel beelden zijn zeer geschikt als tuinbeeld, maar ook als accent voor uw interieur, is een vogelafbeelding een uitstekende keuze.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?