Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
25 kunstwerken
25 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Grote schilderijen

Grote schilderijen zijn het meest geschikt voor een royaal interieur met grote kamers, voor een hal of entree, voor openbare ruimtes en kantoren of bedrijven.

Galerie Wildevuur, gelegen op het schilderachtige landgoed Hiemstrastate vlakbij Hooghalen, biedt naast een regelmatig wisselende collectie binnen de galerie, een zeer divers aanbod aan grote schilderijen te koop aan via de webshop. Bij een groot schilderij speelt het afgebeelde onderwerp een belangrijke rol: door het formaat van het schilderij, spat de afbeelding immers min of meer van het doek af. Hierdoor is het belangrijk om bij de aanschaf van grote schilderijen goed na te denken over het afgebeelde tafereel (zoals zeegezicht, landschap, stilleven, model, dier) en over de kleurstelling van het schilderij. Moet het schilderij versmelten met de kleurnuances binnen de ruimte, of moet het juist een sterk contrast vormen met de overige kleurelementen in deze ruimte? Wat ook bijzonder relevant is, is waar het schilderij zal komen te hangen (een wachtkamer, kantoor of woonruimte).


Al deze details maken een goed overwogen keuze bij het aanschaffen van grote schilderijen van groot belang.

Mocht u al een vastomlijnd idee hebben van waarnaar u op zoek bent, kunt u op uw gemak browsen door onze virtuele collectie: galerie Wildevuur heeft rond de vierhonderd schilderijen van hedendaagse, figuratieve kunstenaars in haar collectie opgenomen. Voor grote schilderijen kunt u zoeken op formaat, of bekijk eens de werken van Eddy Stevens, Hans Musters, Herman van Hoogdalem of Herman Tulp. Dit zijn slechts een paar bekende namen, waarvan wij grote schilderijen in onze collectie hebben opgenomen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?