Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
43 kunstwerken
43 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Schilderij aan de muur

Een schilderij aan de muur is niet zomaar een stukje kunst ter verfraaiing van uw huis of kantoor.

Afhankelijk van de techniek, stijl, kleurenpallet en het afgebeelde thema, schept ieder schilderij aan de muur een unieke sfeer en kenmerkt het de uitstraling van de ruimte, waarin het hangt. Daarom is het kopen van een schilderij voor uw huis of bedrijfsruimte een belangrijke beslissing. U wilt dat het schilderij iets toevoegt aan uw leefomgeving, een bepaald verhaal vertelt of uw eigen persoonlijke smaak onderstreept.


Galerie Wildevuur heeft een zeer breed assortiment aan mooie, unieke schilderijen van hedendaagse kunstenaars te koop. Stillevens, zeegezichten, landschappen, modelschilderijen of schilderijen waarop dieren of planten zijn afgebeeld; het zijn maar een paar voorbeelden van de ruime keuze binnen onze webshop. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse formaten; van kleine, bescheiden schilderijtjes tot grote, imposante werken die het prima doen in ontvangsthallen of grotere ruimtes. Als u op zoek bent naar schilderijen met een bepaald thema, specifieke stijl of als u de werken van een bepaalde kunstenaar waarmee wij samenwerken bijzonder aanspreken, kunt u hiervoor een keuze maken in het menu. U krijgt dan meteen een overzicht van alle schilderijen binnen onze actuele collectie, die aan uw zoekprofiel voldoen. Zoeken naar een schilderij voor aan de muur is nog nooit zo eenvoudig geweest; gewoon vanuit de vertrouwde omgeving van uw eigen huis en op een door u gekozen tijdstip. Meer weten over een bepaald schilderij? Klik dan op het desbetreffende schilderij voor meer informatie, aankoop of een eventuele bezichtiging. U kunt desgewenst een passende lijst voor uw schilderij laten maken en wij bezorgen uw schilderij binnen Nederland geheel gratis aan huis.

Ons streven is, dat als uw schilderij aan de muur hangt, u terug kunt kijken op een uiterst prettige aankoopervaring bij galerie Wildevuur.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?