Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
42 kunstwerken
42 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Symbolisch beeld

Een symbolisch beeld is een prachtig gebaar om uitdrukking te geven aan een diepe emotie, bijzonder moment of betekenisvolle verbinding met een vriend, familielid of zakenpartner.

Het beeld kan hierbij symbool staan voor de familie, een liefde's; of vriendenschappelijke band, een bepaald zakelijk terrein, een hobby of een bijzondere interesse van de ontvanger. Een ding is zeker; een symbolisch beeld is altijd een bijzonder en betekenisvol cadeau en iets dat blijvende waarde heeft. Galerie Wildevuur, gelegen op het landgoed Hiemstrastate in de mooie provincie Drenthe, heeft een breed scala aan beelden en beeldjes te koop, die uiterst geschikt zijn als symbolisch geschenk. Wij werken samen met een select gezelschap van getalenteerde, hedendaagse beeldenmakers zoals Leon veerman, Jan de Graaf, Peter Hiemstra, Natasja Bennink en Frans van Straaten. Deze kunstenaars hebben met hun unieke werken een waardevolle bijdrage geleverd aan onze zeer diverse beeldencollectie, die u ook via onze webshop kunt bewonderen en kopen.


Als u op zoek bent naar een symbolisch beeld, kunt u binnen onze webshop zoeken op formaat, het soort afbeelding, de prijsklasse, techniek en de kunstenaar.

Hoe meer zoekfuncties u invult, hoe selecter het overzicht aan beelden en beeldjes wordt, dat u te zien krijgt. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig een beeld of meerdere beelden vinden, die nauw aansluiten op het soort beeld waarnaar u zoekt. Desgewenst kunt u bij ons ook een passende sokkel laten vervaardigen voor uw symbolisch beeld. Wij leveren het beeldin Europa geheel gratis aan uw huisadres af.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?