Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
60 kunstwerken
60 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 2


Schilderijenshop

In de online schilderijenshop van galerie Wildevuur heeft u de keuze uit honderden schilderijen van hedendaagse figuratieve kunstenaars.

Online schilderijen kopen is een snel, eenvoudig en praktisch alternatief voor het bezoeken van een galerie of kunsthandel. Bent u op zoek naar een schilderij als jubileumgeschenk, als cadeau voor een huwelijk, of ter verfraaiing van uw eigen woning of huis? In alle gevallen raden wij u aan, om rustig de tijd te nemen, om onze uitgebreide schilderijenshop online te bekijken. Galerie Wildevuur is gelegen op het historische Landgoed Hiemstrastate. Het landgoed is een toonbeeld van de Amsterdamse school en tevens een van de fraaiste rijksmonumenten van Nederland. Behalve een galerie, lijstenmakerij en theehuis beschikt landgoed Hiemstrastate ook over een indrukwekkende beeldentuin. Onze galerie is daarom zeker een bezoek waard!


Voor degenen die geen tijd hebben om onze galerie persoonlijk te komen bezoeken, is onze schilderijenshop een perfect alternatief.

Binnen ons online keuzemenu heeft u de optie om te zoeken op formaat, kunstenaar, techniek, onderwerp en prijsklasse. Daarna krijgt u meteen een overzichtstentoonstelling met alle schilderijen die binnen dit zoekprofiel vallen. U kunt op ieder schilderij klikken voor achtergrondinformatie, aankoop of de mogelijkheid voor een bezichtiging. Desgewenst verzorgen wij ook een passende lijst voor uw schilderij, en het kunstwerk wordt binnen Nederland geheel gratis aan uw deur afgeleverd. Wij streven ernaar, dat het kopen van fraaie hedendaagse kunst via onze schilderijenshop, altijd een plezierige ervaring is voor onze klanten.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?