Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
3 kunstwerken
3 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Natuurschilderij

Bij een natuurschilderij gaat het om een kunstwerk, waarop elementen uit de natuur zijn afgebeeld, zoals dieren, landschappen, planten of zeegezichten.

Natuurschilderijen hebben door de afgebeelde thema's en daarbij gebruikte kleurstellingen, vaak een rustgevende en ruimte scheppende uitwerking op de omgeving waarin zij hangen. Het menselijk oog kijkt graag naar natuurlijke taferelen. Een natuurschilderij kan bij ons dezelfde emotie oproepen die we ervaren tijdens een boswandeling of een fietstocht op een frisse lentedag. Door zijn rustgevende karakter, is een natuurschilderij zeer geschikt als kunstwerk aan de muur in een woonkamer, eetkamer, hal of slaapvertrek. Maar ook voor wachtkamers, bedrijfsruimtes en openbare ruimten zijn natuurschilderijen een mooie, neutrale achtergrond.


Als u op zoek bent naar een natuurschilderij, heeft u bij galerie Wildevuur de keuze uit honderden schilderijen in diverse formaten en stijlen.

Uiteraard vallen daar ook een breed pallet aan schilderijen met natuurlijke afbeeldingen onder. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de prachtige Franse landschappen van Peter Durieux, de schilderijen van Siemen Dijkstra, de planten stillevens van JOke Frima of de pastorale taferelen van Rene Jansen, die aan de oude meesters doen denken. Als u een natuurschilderij heeft gevonden dat precies bij uw verwachtingen aansluit, kunt u op het schilderij klikken voor achtergrondinformatie en de mogelijkheid tot aankoop of bezichtiging. Desgewenst kunt u bij galerie Wildevuur een passende lijst voor uw schilderij laten vervaardigen. Uw schilderij wordt binnen Nederland geheel gratis door ons aan huis geleverd. Voor verdere informatie over de aankoop of bezichtiging van een natuurschilderij, kunt u altijd contact opnemen met de galerie.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?