Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
11 kunstwerken
11 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Architectuur Schilderijen

Bij een schilderij met architectuur denk je natuurlijk al snel aan M.C. Escher met zijn fantastische onmogelijke architectonische constructies en bouwwerken van oneindigheid. Escher maakte gebruik van gezichtsbedrog en perspectief en creëerde ingewikkelde patronen gebaseerd op wiskundige principes waarmee hij een parallelle wereld schepte waarin tegelijkertijd meerdere voorstellingen waarneembaar waren. Architektuur, landschap en natuur worden gecombineerd met mensen, dieren en andere figuren.

Wie architectuur schilderijenen aan de muur hangt, weet zeker dat het oog van iedereen die de kamer betreedt, naar het schilderij zal worden getrokken.


Architectuur schilderijen zijn namelijk een echte blikvanger en galerie Wildevuur heeft een aantal prachtige schilderijen met architectuur in de collectie.

Vooral de schilderijen van Michiel Schrijver zullen u aanspraken als u op zoek bent naar een architectuur schilderij. Als u een schilderij heeft gevonden, dat u bijzonder aanspreekt, kunt u desgewenst geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging maken via onze website. Daarvoor hoeft u alleen maar op het schilderij te klikken. Wij begeleiden het hele aankoopproces en vervaardigen desgewenst een passende lijst voor u. En natuurlijk worden uw architectuur schilderijen binnen Europa geheel gratis aan uw huis afgeleverd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?