WISSELENDE TENTOONSTELLINGEN IN HET LANDHUIS

In het landhuis vindt een select aantal solotentoonstellingen per jaar plaats waarbij de nieuwste collectie kunstwerken van een kunstenaar groots wordt gepresenteerd.

Soms zijn er momenten die beklijven. Een aanvankelijk gewone dag die zich opeens als een warme herinnering nestelt in het geheugen. Een bezoek aan galerie Wildevuur in het Drentse Hooghalen kan zo’n moment zijn.

Toegegeven, de locatie - het uitgestrekte landgoed Hiemstrastate - is in één woord idyllisch te noemen. En ja, het landhuis waarin de galerie is gevestigd behoort tot één van de mooiste rijksmonumenten, en toonbeelden van de Amsterdamse School, binnen Nederland. Maar u wilt waarschijnlijk kunst kopen, en dan is bovenal de indrukwekkende collectie figuratieve kunst die de kennismaking gedenkwaardig maakt. Welkom!

De galerie die drie verdiepingen beslaat, is sinds 1984 gevestigd in het landhuis Dennenrode, in 1922 ontworpen voor een welvarende graanhandelaar. Met passie en gedisciplineerde regelmaat organiseren Pascalle en Philip tentoonstellingen met de nieuwste werken van figuratieve kunstenaars die nu naam maken of dat inmiddels hebben gedaan. U kunt er kunst kopen van hoge kwaliteit. Daarmee is de galerie niet alleen een ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek maar ook een ijkpunt voor kunstliefhebbers en -verzamelaars.

Naast de wisselende tentoonstellingen in het landhuis is er altijd een ruime collectie schilderijen en beelden in voorraad die wordt gepresenteerd in een van de bijgebouwen op het landgoed.

galerie Wildevuur

SCHILDERIJEN & BEELDEN IN DEPENDANCE

In een van de bijgebouwen op het landgoed kunt u altijd genieten van een grote indrukwekkende collectie schilderijen en beelden in voorraad

KUNST KOPEN

Kunst kopen is een plezierige belevenis, maar ook vaak een speciale belevenis.

Omdat wij dit als geen ander begrijpen dragen wij zorg voor alle mogelijke advies en service bij de aanschaf van een kunstwerk.

Zowel live in de galerie, als online via deze website, kunt u gebruik maken van onze uitgebreide expertise en service en uiteraard zien wij aanvullende wensen altijd graag tegemoet!
 

SOKKELS & LIJSTWERK
Al naar gelang uw wens draagt de galerie bij het kunst kopen zorg voor een passende vervangende sokkel onder uw beeld, en passend vervangend lijstwerk om uw schilderij.

BEZICHTIGEN
Indien u twijfelt bij het kunst kopen dan bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend een optie te nemen op een kunstwerk voor maximaal één week. In deze periode kan het kunstwerk in overleg en op afspraak door u in de galerie worden bezichtigd. Bezichtiging van een kunstwerk in de galerie is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Uiteraard is het tevens mogelijk om een kunstwerk op zicht bij u thuis te plaatsen of op zicht aan u toe te zenden. Voor het opzicht toezenden van kunstwerken aan uw thuisadres vragen wij het gehele aankoopbedrag als borgsom, welke aan u wordt terugbetaald indien u het kunstwerk binnen 14 dagen in ongeschonden staat en originele verpakking aan ons retourneert.

KUNST KOPEN
U gaat kunst kopen? Dan ontvangt u van ons een aankoopbevestiging met een digitale factuur voor het aankoopbedrag die u dient te betalen voor de overeengekomen levering van het kunstwerk.

KUNST KOPEN MET DE KUNSTKOOPREGELING
Wilt u kunst kopen met gespreide betaling? Dat kan via de per kunstwerk gespecificeerde en aangeboden kunstkoopregeling. Een kunstkoopregeling dient voor het kopen van kunst te worden aangevraagd en wordt pas verleent na toetsing en goedkeuring. Het uiteindelijk definitief vastleggen en onderteken van een kunstkoopregeling kan uitsluitend persoonlijk in de galerie.

LEVERING
Online kunst kopen is eigenlijk identiek aan kunst kopen in de galerie. Het door u gekochte, of op zicht gevraagde, kunstwerk wordt binnen de vermelde levertermijn in overleg en op afspraak geleverd. U bent uiteraard altijd van harte welkom om het kunstwerk zelf in de galerie te komen ophalen of te bezichtigen. Wij bieden u echter uiteraard de service om een kunstwerk kosteloos bij u thuis te laten bezorgen. Voor al onze kunstwerken geldt namelijk gratis levering binnen Nederland. Voor leveringen naar het buitenland geven wij u graag een prijsopgave.

ALGEMENE VOORWAARDEN KUNST KOPEN

Wilt u alles weten over kunst kopen?

Bekijk dan onze Algemene Voorwaarden die op al onze leveringen van toepassing zijn.

MAATWERK & SERVICE

Zowel live als online streven wij naar maatwerk en service die overeenkomt met uw wensen!

Een nieuwe tentoonstelling wordt ingericht. Interview in het programma Bartissimo van RTV Drenthe

OP DE HOOGTE BLIJVEN?