Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
59 kunstwerken
59 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 2


Exclusieve kunst

Galerie Wildevuur - gelegen op het uitgestrekte landgoed Hiemstrastate - kan met recht één van de mooiste galerieën van Nederland worden genoemd. Eigenaars Pascalle Verhees en Philip Wildevuur stellen hier sinds 1992 een indrukwekkende collectie exclusieve kunst ten toon. In de drie verdiepingen beslaande galerie, geeft galerie Wildevuur een groep zorgvuldig geselecteerde kunstenaars een idyllisch platform. Exclusieve kunstobjecten zijn niet alleen via onze galerie verkrijgbaar, ook online wordt er een uitgebreide kunstcollectie te koop aangeboden. Pascalle en Philip organiseren regelmatig tentoonstellingen met werken van figuratieve kunstenaars, die momenteel naam maken of dat inmiddels al hebben gedaan.


Onder exclusieve kunst verstaan wij kunst van hoge kwaliteit, die desalniettemin toegankelijk is voor een breed publiek.

Naast regelmatig wisselende tentoonstellingen in het landhuis, bieden wij altijd een ruime collectie exclusieve schilderijen en beelden online te koop aan. Een paar goede redenen om exclusieve kunst te kopen, is dat u iets van blijvende waarde aanschaft, dat u nog een levenslang plezier zal schenken. Maar exclusieve kunst kan ook een uitstekend beleggingsobject zijn. Verschillende hedendaagse kunstenaars zijn heel interessante beleggingsopties. Daarnaast is het heel goed mogelijk om kwaliteit te kopen tegen een redelijke prijs.

Wij helpen u graag verder met advies en relevante details voor een eventuele exclusieve kunst aankoop.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?