Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
252 kunstwerken
252 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 6


Schilderij kopen

U wilt een schilderij kopen? Wij raden u in dit geval aan, om uitgebreid de tijd te nemen om onze online-collectie te bekijken. Galerie Wilde vuur beschikt over een uitgebreide en zeer diverse schilderijencollectie. Wij verkopen steeds meer kunst online. Daarnaast zijn delen van de collectie in onze galerie op Landgoed Hiemstrastate in Drenthe te bezichtigen, waar regelmatig wisselende tentoonstellingen worden houden. Wij werken samen met een select gezelschap aan gerenommeerde kunstenaars, die elk hun unieke bijdrage leveren aan onze kunstverzameling.


Een schilderij kopen is een belangrijke beslissing: u zoekt iets dat u meteen raakt, maar het schilderij moet ook bij uw interieur en persoonlijke stijl passen.

Het is immers een lange-termijn investering en iets waar u iedere dag met plezier naar wilt kijken, wat mogelijkerwijs verschillende malen mee zal verhuizen en wat u wellicht ooit door wilt geven aan een volgende generatie. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom werkt galerie Wildevuur samen met een aantal zorgvuldig door ons geselecteerde, figuratieve kunstenaars. Onze kunstcollectie omvat momenteel meer dan driehonderd schilderijen met een breed scala aan stijlen en technieken. Wij staan u bij de aankoop graag met service en advies ter zijde en u kunt altijd een beroep op onze expertise doen. Wij voorzien u graag van achtergrondinformatie over de kunstenaar, zijn of haar stijl en de totstandkoming van het schilderij. Daarmee wordt een schilderij kopen tot een plezierig, persoonlijk proces, waarin een unieke verbinding tussen de kunstkoper, de galeriehouder en de kunstenaar tot stand komt. Daarmee krijgt uw schilderij een extra dimensie: er zit een verhaal aan vast.

U wilt een schilderij kopen? Uw unieke verhaal begint bij galerie Wildevuur.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?