Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
22 kunstwerken
22 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Zeegezichten schilderijen

Niets is zo wijds als de zee. De zee doet ons verlangen naar verre oorden, geeft ons rust en bezinning, en tijdens een lange strandwandeling laat de cadans van het eeuwige getij ons de drukte van ons alledaagse leven voor een moment vergeten. De zee; we worden er magisch door aangetrokken en de mens heeft de beweging van de golven door de eeuwen heen in ontelbare schilderingen vereeuwigd. Zeegezichten schilderijen zijn ook vandaag de dag nog zeer geliefd bij het kunstpubliek. Zeegezichten kunnen zacht, melancholiek en dromerig zijn, of woest en onstuimig, afhankelijk van de sfeer, die de schilder met het schilderij wil creëren. In ieder geval worden ze als kunstwerk aan de muur nooit overzien.

Wie zeegezichten schilderijen aan de muur hangt, weet zeker dat het oog van iedereen die de kamer betreedt, voor een moment op het water zal blijven rusten.


Galerie Wildevuur heeft een ruime collectie aan prachtige zeegezichten schilderijen in de virtuele collectie opgenomen.

U kunt daarbij denken aan de werken van Janhendrik Dolsma. Sophie Amauger, Siemen Dijkstra, Herman van Hoogdalem, Michiel Schrijver en Corry Kooy. Dit zijn maar een paar van de bekende namen, waarvan wij indrukwekkende zeegezichten via onze webshop te koop aanbieden. Als u een schilderij heeft gevonden, dat u bijzonder aanspreekt, kunt u desgewenst geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging maken via onze website. Daarvoor hoeft u alleen maar op het schilderij te klikken. Wij begeleiden het hele aankoopproces en vervaardigen desgewenst een passende lijst voor u. En natuurlijk worden uw zeegezichten schilderijen binnen Europa geheel gratis aan uw huis afgeleverd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?