Binnen enkele dagen in huis
Gratis verzending in Europa
Retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen
30 kunstwerken
30 kunstwerken

Toon: per 48 | Alles

Pagina 1 van 1


Schilderij mensen

Bent u op zoek naar een schilderij met mensen?

Misschien omdat u naar een symbolische weerspiegeling zoekt van uw eigen gezin of relatie, of omdat u de persoonlijke sfeer, die schilderijen met mensen scheppen, bijzonder aanspreekt? In dat geval bent u bij galerie Wildevuur op het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan unieke schilderijen met mensen van bekende hedendaagse schilders via onze webshop te koop aan. Het kan zijn dat u op zoek bent naar een tafereel op afstand, zoals een groep mensen aan zee, of juist naar een zeer detaillistische afbeelding van een mens of meerdere mensen. In dat geval raden wij u aan, om onze zeer diverse onlinecollectie in alle rust te doorlopen.


Galerie Wildevuur heeft schilderijen met mensen in uiteenlopende stijlen en formaten in haar virtuele collectie opgenomen.

Een paar bekende figuratieve schilders, waarvan wij schilderijen met mensen in onze collectie hebben opgenomen zijn Eddy Stevens, Herman Tulp, Flip Gaasendam, Hans Musters, Gerard de Weerd, en Herman van Hoogdalem. Hun kunstwerken en die van de andere kunstenaars, waarmee galerie Wildevuur een samenwerking is aangegaan, zijn stuk voor stuk exclusieve hoogstandjes van hedendaagse figuratieve kunst, die wij met trots tentoonstellen en verkopen via onze webshop. De kortste weg om een overzicht van alle schilderijen met mensen te krijgen is in het menu te kiezen voor schilderij, en daarna het woord mensen in de keuzebalk rechts bovenaan de zoekpagina te typen. U krijgt dan meteen een overzicht van tientallen werken van verschillende kunstenaars, waarop mensen staan afgebeeld.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?